11 Kasım 2015 Çarşamba

Verus ile iPhone 6S Telefonunuzu Koruyun!

Versu Case, Türkiye’de olduğundan daha büyük bir ün ve hayran kitlesi ile dünya genelinde tanınmaktadır. Teknoloji devlerinden biri olarak anılan Güney Kore’de üretimi yapılan tasarımlar, hem kullanışlılığı, hem kalitesi hem de iyi görünümlü olması ile dikkatleri çekiyor. Sadece koruma özelliği değil görünümünün şıklığı ile de Verus kılıflar ön plana çıkıyor. iPhone 6s kılıf ve kapak modelleri ile gösterdiği başarı, kullanıcıların beğenisi ile de tescillenmiş durumda. Bugün hem Güney Kore ‘de hem de Amerika ve Avrupa ülkelerinde, Verus telefon kılıfları, şık ve fonksiyonel oluşu ile biliniyor ve en çok önerilen marka olma özelliğini de taşıyor. 

Tasarımların şıklığı, malzeme kalitesi ile destekleniyor. Verus Case, kullanılan malzemeler ve tasarımın güvenlik boyutu ile kullanışlılık sağlıyor. iPhone serisi cihazların tamamı özellikli ve beğenilen modellerdir. Dolayısıyla kılıfların da bu özellikleri başta düşme ve yıpranmaya karşı koruması gerekmektedir. Bu amaç doğrultusunda üretilen kılıflar, koruma işlevini en iyi şekilde yerine getiriyor.iPhone 6s kılıf ve kapak modelleri  koruyucu özelliğinin yanında ayrıca şıklığı ile de göze çarpıyor ve çokça tercih ediliyor. Çünkü her ortamda sizi ve şıklığınızı tamamlayabilecek olan tasarımlar mevcut. Örneğin; Verge Magnetic Active Serisi ile daha sportif görünebilir ve günlük yaşamınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Diğer taraftan ise Crystal Mixx Serisi ile daha naif ve şık olmanız hatta davetlerde telefonunuz ile şık olmanız mümkündür.
Saydığımız modellere ek olarak, Verus iPhone 6s kılıf ve kapak modelleri için derinin kullanıldığı ve iş yaşamı için son derece uygun olan tasarımlar da yapmaktadır. Böylece farklı tarzlara hitap eden ürünler olduğu anlaşılıyor. Ürününüzü sistemden kontrol edip, orijinalliğinden emin olduktan sonra büyük bir güvenle kullanabilirsiniz. Uzun süre telefonunuzu yıpranma ve düşmelere karşı korumasının yanında, şık duruşu ile sizi kendisine âşık edecektir. Verus’un dünyaca ünlü modelleri, neden sizin de telefonunuzda olmasın ve neden siz de bu kaliteden mahrum kalacaksınız? Ülkemizde Seta Telekom ile sunulan tasarımlara kolayca ulaşabilir ve aynı fiyatlar ile satın alabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder