11 Kasım 2015 Çarşamba

iPhone 6S’e Özel Modelleri

  Elimizden düşmeyen akıllı telefonlarımızı, güvenle uzun süre kullanmak için koruma kılıflarına özen göstermemiz gerekiyor. Kaliteli malzeme ve kullanışlı tasarımı bir araya getiren kılıf ve kapaklar, cihazların uzun süre korunması ve kolayca kullanılmasını mümkün kılar. Bu sebeple telefon kılıf ve kapak modelleri ve çeşitli aksesuarlar konusunda fark yaratan isim Verus ile aradığınız özelliklere ulaşabilirsiniz. iPhone 6s kılıf çeşitliliğinde gösterdiği performans ise hem tasarım ve model anlamında hem de renk seçenekleri anlamındadır ve dikkat çekici niteliktedir. iPhone 6s kılıf seçiminde dilerseniz High Pro Shield Serisini tercih edebilirsiniz, dilerseniz de Dandy Layered modeli ile deri şıklığı ve korumasına sahip olabilirsiniz. Bunların yanında daha pek çok seçenek Verus’ta sizi bekliyor.
Telefon kılıflarının kaliteli malzemeden üretilmiş olması, Verus’ta olduğu gibi usta ellerden çıkmış olması elbette önemlidir. Ancak diğer taraftan tasarımı da önemlidir. Örneğin iPhone 6s için sunulan Verge serisi kılıfın kırmızısını tercih ederek, enerjik ve dikkat çekici olabilirsiniz ya da daha klasik bir tarzınız varsa, Crystal Bumper serisi ile naif olabilirsiniz. Telefon kılıfı ile naif nasıl olunur demeyin. Verus kılıf ve kapak modelleri, istediğiniz tarza uyabiliyor ve sizin bir parçanız haline geliyor. Moda ve Trendlere uyum sağlayan tasarımlar, özel bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkıyor ve kullanıcı yorumları da bu çalışmanın ne kadar da başarılı olduğunu gözler önüne sermekte.
iPhone 6s için üretilen modeller arasından Damda Slide Serisi ürünleri, farklılığı ile dikkat çekiyor ve renk seçenekleri ile en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Renk çeşitliliği daha az olan Dandy Layered Serisi ise derinin kalite ve şıklığını 3 farklı renk ile sunuyor. Ekran kısmını da kapatan model, hem malzeme hem de tasarım anlamında diğerlerinden farklı görünüyor. Daha klasik bir tarzı benimsiyorsanız ve iş yaşamında görünümünüze özel bir önem gösteriyorsanız, bu modeli tercih ederek, telefonunuzu koruyabilir, tarzınızın da bir parçası haline getirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, kullanım alanlarınıza ve bulunduğunuz konuma göre model ve renk seçimi yapmaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder