11 Kasım 2015 Çarşamba

SAMSUNG NOTE 5 İÇİN VERUS KORUYUCU KILIFLAR

Bir telefon aldınız ve telefonunuzu gözünüz kadar korumak istiyorsunuz. Çünkü binlerce liranızı götürüp o telefona verip sonra onun çizilmesini ekranının kırılmasını hatta onun tozlanmasını istemezsiniz. Bu konuda telefon aldıktan sonra herkesin yaptığı gibi ilk iş olarak ekran koruyucusu almak ve kılıf taktırmaktır. Herkes bu konuda telefonu ne kadar önemsediğini göstermektedir. Zira böyle yapmazsa telefonundan aldığı haz azalacak yeni telefon modelleri aramaya başlayacaktır.
Telefon kılıfları telefonun zarar görmesini önlemek amacıyla yapılan telefon elbiseleridir. Zira telefonun düştüğü ilk anda aldığı darbeyi en aza indirmek için tasarlanmıştır. Telefonun yere düştüğünü farz edelim düştüğü ilk anda ister istemez bir darbe alacaktır ve kılıfı olmayan telefonun kırılması daha güçlü bir olasılıktır. Ya da telefon ilk alındığı günden itibaren toz faktörüyle karşı karşıya kalacaktır. Bunun önüne geçilmesi içinde yine kılıfın varlığı şart olarak gözükmektedir.
            Dünyanın öncü liderlerinden olan Samsung marka telefonları bilmeyenimiz yoktur. Pahalı olarak bilinen telefon alındığı ilk günden itibaren korunmaya muhtaç çocukmuş gibi onu koruruz kollarız. Böyle bir telefonu alıyorsak eğer piyasada bulunan sahte kılıflar yerine orijinal kılıflar almak telefona gelebilecek hasarları en aza indirgeyecektir. Burada Samsung Note 5 kılıf çok önemlidir. Çünkü iki bin üç bin liralık bir telefon alıyorsanız eğer telefonun özelliklerini nasıl biliyorsak aldığımız kılıfında özelliklerini bilmemiz gerekir. Ancak bu şekilde gönlümüz ferah olabilir. Telefon kılıfının özelliği nedir, deriden mi yapılmıştır, daha hangi özellikleri vardır bunların bilinmesi gerekir.
Telefon kılıfının özellikleri demişken Note 5 kılıf hakkında da bir takım özellikleri paylaşalım. Orijinal bir kılıfın öncelikle telefonu kalınlaştırmaması gerekir ki bu özellik bu kılıflarda mevcuttur. Telefonun ince olmasını tercih eden müşteri kılıf taktıktan sonra da telefonunun inceliğinin kaybolmamasını ister.
            B Ayrıca akıllı telefonunuzda söküp takma esnasında iz bırakmayacak nitelikte olması da son derece önemlidir.
            Kılıfınıza dokunurken ondan zevk alacağınız mükemmel dokunma hissiyatı vermelidir. Çünkü telefonunuzu elinize aldığınızda nasıl ki mükemmel bir duygu hissediyorsunuz aynı özelliği kılıfınızda da bulmalısınız. Tüm bu özellikleri bünyesinde barındıranSamsung Note 5 kılıf bu telefonun kullanıcıları için tasarlanmıştır.
Ayrıca söylemek gerekirse telefonun rengi ne olursa olsun seçtiğiniz kılıfında rengi kendi telefonun rengini aratmayacak nitelikte olmalıdır. Telefon ile kılıf arasındaki renk uyumsuzluğunun kalkması önemlidir. Bu açıdan bakıldığında Samsung Note 5 marka cep telefonlarında istenilen renkte kılıf bulmak söz konusudur. Telefon kılıfının ayrıca sıcağa ve soğuğa dayanıklı olması gerekir. İşte Note 5 Kılıf bu özelliği sağlamaktadır.
 Sıcaktan eriyen ya da soğukta büzüşen kılıflar tercih edilmemelidir. Çünkü bu durum kılıfa zarar vereceği gibi zamanla telefona da zarar verir. İyi bir telefon kullanıcısı isek tüm bu saydığımız özellikleri iyi bilmemiz ve bunları bilerek, görerek kılıfımızı almalıyız. İçimize hem telefonun hem de kılıfın sinmesi için bu bir ön şarttır. Hem telefonun hem de kılıfın ne derece önemli olduğunu hepimiz biliriz. Orijinal bir telefon alıp ucuz yolu bir kılıf almak hem telefona hem de kendimize yapılmış bir haksızlıktır. Sayılan özellikler doğrultusunda alınan bir kılıf hem bizim telefonumuzu koruyacak hem de bizim içimizin rahat olmasına olanak tanıyacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder