13 Ekim 2015 Salı

DAYANIKLI, ELİT, GÖZ KAMAŞTIRICI HEPSİ TEK BİR KILIF MARKASINDA

            Apple ne zaman yeni bir ürün çıkarsa herkesin aklına , ‘’Eski kılıflar bu üründe işimize yarayacak mı? ‘’sorusu gelir. Daha önce iPhone 4’ ten 4s’ e geçerken ses tuşlarının konumlarında küçük bir değişikliğe giden Apple, iPhone 5s ‘e geçerken fiziksel olarak hiç farklılık yapmamış, ilk sürümün kılıfına sahip olan kullanıcılarına yeni sürümde aynı kılıfı kullanma imkânı vermiştir. Aynı durumun iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ ta da olup olmayacağı tartışma konusuydu.

            Boyutların büyümesi zihinlerde soru işareti bırakmıştı. Geçtiğimiz hafta ABD’ de düzenlenen etkinlikte Apple’ın akıllı telefonlarıiPhone 6s ve iPhone 6s’ten daha kalın, geniş ve ağır olması, telefonunu üst sürüme yükseltmek isteyen kullanıcıların kılıf konusunda kafasını karıştırdı.
            Geliştirilen 3D Touch teknolojisinin yanı sıra 7000 serisi alüminyum iskelet nedeniyle önceki sürüme göre 0.2 mm daha kalınlaşan iPhone 6s ve iPhone 6s plus’ın kılıf konusunda sıkıntı oluşturmayacağını açıklaması Apple kullanıcılarının yüreğine su serpti. Apple’ın resmi alışveriş sitesindeki kılıflar ‘’Hem iPhone 6 hem de iPhone 6s’e uyumludur.’’ İbaresi bulunmaktadır. Piyasada bulunan resmi kılıfların herhangi bir uyum sorunu yaşatmayacağını ispatlamış oldular.

            iPhone 6s şıklığını, inceliğini telefon kılıflarına da yansıtmak isteyenler kendi zevk ve renklerde istediği model iPhone 6s kılıf internetin sunduğu, sınırsız alışveriş imkânı ile erişebilirler. iPhone 6s gibi bir telefonu aldıktan sonra sigortalatan telefon sahipleri, bunu yeterli olmayacağını bilirler. Telefon aksesuarları ile de güvence altına almak isterler. Bu kadar çeşit içinde istedikleri telefon kılıflarını kendi tarzlarına uygun seçmelilerdir. Telefonu aldıktan sonra, ödediğiniz miktar çöpe gitsin istemiyorsanız iPhone 6s kılıfkullanmalı telefonu çok iyi korumalısınız.

            Bir İphone kullanıyorsanız, aksesuarların da orijinal iPhone 6s kılıf olmasına dikkat edin. Sahte aksesuarlar kullanmak telefon güvenliğini riske atmak demektir. Piyasada bulunan İphone 6s kılıflardan istediğiniz model ve rengi seçme şansınız vardır. İnternette birçok renk ve çizimde farklı modelde kılıflar mevcuttur. Bu markalardan bir tanesi de Verus markasının şık, zarif, gösterişli iPhone 6s kılıf modellerine ulaşabilirsiniz.

            Bu modeller arasında Verge serisi, Crytsl Bumper, High Pro Shield, Damda Slide, Layared Dandy gibi talep gören kılıf modelleri zirvededir. iPhone 6s kılıf Verus Crystal Bumper modeli Amerika ve Kore’nin en iyi kılıf modelidir. Sektörün lider markası Verus eşsiz tasarım, dizaetisyn, mükemmel darbe önleyici, zarifliği ve renkleri ile göz kamaştırıcıdır. Elinize alır almaz hissedeceğiniz kaliteli materyal mükemmel işçilik bu markanın neden tercih edildiğini hissettirecektir. Ürün ayrıca Türkiye distribütörü garantisi altındadır.

            Çift katmalı yapısı, şeffaf dokusu ile Crystal Bumper hem iPhone 6s’inizi korur hem de telefon tasarımının ortaya çıkmasına yardımcı olur. Crystal Bumper iPhone 6s kılıf 2 katmandan oluşur. İlk katmanda güvenliği sağlayan silikon iç yüzeydir, şeffaftır ve yumuşaktır. Silikon kılıf vazgeçilmez iPhone 6s aksesuarlarından biridir. Dış yüzeye takılabilen polikarbon çerçeveler telefonunuza mükemmel bir görünüm katacaktır. İç yüzeyde ayrıca darbeyi dağıtacak noktalı dokusu en sert darbelere karşı telefonunuzu korurken telefonunuzun kaymasını da önleyecektir. Crystal Bumper yumuşak dokusu sayesinde elin rahatlamasını sağlar ve terlemesini önler.

            Tuşlarda mükemmel hassasiyet ve telefon girişlerine kusursuz erişim sağlanabilir. Ağırlığı ise sadece 30 gramdır. Özel dizayn edilen iPhone 6s kılıf hava yastığı örnek alınarak tasarlanmış. Telefonların kırılmasına neden olan darbelerin çoğu köşelerde meydana gelir. Elinizden kayarak düşen cep telefonunuz köşelerde ki Air Space özelliği sayesinde kırılmayacaktır. Katmanlı yapısı ile iPhone 6s kılıf 2 kısımdan oluşur.
1 PC (polycarbonate): Elmas kesimi ile şekillendirilmiş aşınmaz çerçeve göz alıcıdır.
2 Soft Cover (TPU): Darbe emici olarak özel dizayn edilmiş TPU yumuşak ağ doku emici kanallar telefonunuzu kavrayarak ilk katmanı oluşturur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder