21 Nisan 2015 Salı

HTC ONE M9 Kılıflar Verus

Verus HTC için de boş durmadı! HTC’nin yeni göz bebeği olan one m9 kılıfları görenleri büyülerken, kullananları da süper bir kullanıcı deneyimi ile karşılıyor.

One m9 için Verus tarafından üretilmiş 2 tipte farklı m9 kılıfları mevcut. Kılıfların farklı malzemeleri ve farklı özelikleri olduğu gibi ortak özellikleri taşıyan kılıflar da mevcut.

HTC ONE M9 Verus KILIFLAR
En kullanışlılardan bir tanesi wallet kılıf. Cüzdan kılıflar çıktığından biri kullanışlı bir yapıya sahip. Öyle ki kartlarınızı, kent kartlarınızı ya da kredi kartlarınızı kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz.


Kılıflara ara verip hızlıca bir kılıf kadar değerli – hatta bazen daha değerli- olan ekran koruyucu filmlere değinmek istiyorum. Darbe emici, darbe koryucu, çizilmelere karşı telefon ekranınızı korumanın en pratik yolu bu ekran koruyucularna geçiyor, lütfen unutmayın ve ihmal etmeyin.

HTC one  m9 kılıflara kaldığımız yerden bu kez Verge modeli ile devam ediyoruz. htc telefonunuz için en iyi korumalardan birini bu kılıflar ile sağlamanız münkün. Tuşlar kullanıcı deneyimi için özel metalletden oluşuyor. Darbelere karşı dayanıklılığı sağlayan ise üzerine takılan hard cover ile iki katmanlı bir yapı oluşturur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder