21 Nisan 2015 Salı

AKILLI TELEFONUNUZDA VERUS MARKA KILIFI TERCİH EDİN

Telefonunuz sizin için ne kadar önemli? Milyarlar verdiğiniz cep telefonları, sizinde yere düştüğü gibi kırılıyor mu? Peki telefon kabında ucuza kaçarak telefonunuzu ne kadar korumalı hala getirebilirsiniz? bu sorularınıza cevap vermeye hazırız.
Dünya çapında elektronik piyasasının neredeyse yarısını kaplayan telefonlar, özellikle ekranları büyüdükçe hasar görmeye daha açık hale geldi. Bunun önemli bir ölçüye yaklaştığını gören şirketler, sizler için üst düzey kılıf üretmeyi kendilerine görev edinmişler. Alanlarında uzman tasarımcıların, yüksek korumalı hazırladığı kılıflar Verus şirketi çatısında toplanmış. Her marka ve modele hizmet veren Verus’un Türkiye sitesi de karşımızda. Aşırı korumacılara ve tasarım düşkünleride dahil her amaca uygun kılıflar üreten Verus, Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S6 edge kılıfı’nıda pas geçmemiş.
Şeffaf, yüksek korumalı ve kapaklı modeller geliştiren Verus Türkiye’de, LG’nin yeni gözdesi LG G4 kılıf larıda var! Telefonlara birebir uyan fonksiyonel kılıflar üreten şirket; Apple, Samsung, LG, HTC ve Google başta olmak üzere bir çok marka modele hizmet veriyor. Cihazlarınızı daha korumalı ve şık hale getirmek istiyorsanız veruscase.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder