13 Ağustos 2015 Perşembe

GALAXY A8 KILIF YENİ BİR ÜRÜN, GÜÇLÜ BİR KORUMA, VERUS

YENİ BİR ÜRÜN, GÜÇLÜ BİR KORUMA,

            Günlük yaşamımızı kolaylaştıran ve en sık kullandığımız iletişim aracının ne olduğu sorulduğunda çoğu insan hiç şüphesiz cep telefonlarını söyleyecektir. Cep telefonları iletişimi sağlamanın yanı sıra günümüzde farklı amaçlar için bile kullanılabilmektedir. Özellikle gençler arasında telefonun markası, özellikleri büyük önem taşımaktadır. Ebeveynleri için ise alınan bu telefonun uzun süreli kullanılması önemlidir.

            Belki de bu nedenle gençlere telefon alındıktan sonra telefonun özellikleriyle ilgilenen çocuğun kendisi, başta kılıf olmak üzere çeşitli aksesuarların temini velilerle karşılanır. Çocuklar için bu durum son derece gereksiz olarak görülse de telefona herhangi bir şey olduğu zaman bu kılıf sayesinde telefona bir şey olmadığını anlayacaklardır. Kılıf kullanımı aynı zamanda telefonun ömrünü de uzatacaktır.

            Herhangi bir ekran çiziğinde bile telefonların görüntü kalitesi değişebilmektedir. Düşürme, herhangi bir yere vurma durumlarında da daha büyük arızalar yaşanabilmektedir. Bu nedenle kaliteli ve kullanımının uzun süre olacağına inandığımız bir telefon elde ettikten sonra onu koruyabilecek aksesuarları elde etme arayışlarına gireriz. Bu durum pek ilgimizi çekmiyorsa da veliler bu işe el atacaktır.
            Kaliteli ve güzel bir telefon aldıktan sonra insanlar telefon için aksesuar arayışına girecektir. İlk basamak telefonun korunmasını sağlayacak olan kılıftır. En zor basamak kaliteli telefonun bulunması gibi gözükse de çoğu insan için kılıf da en az telefon kadar önem teşkil eder. Telefona sahip olmak için belirli bir miktar para ödeyen insanlar için de korumasının önem arz etmesi şaşılacak bir durum değildir.
            Cep telefonunda kullanılacak özellik telefonun seçimini etkileyen en önemli basamak olacaktır. Günümüzde mesajlaşma, konuşma gibi özelliklerin yanı sıra cep telefonları çoğunlukla resim çekmek için de kullanılmaktadır. Telefon teknolojisini çok yakından takip eden insanlardan biri iseniz 24 Temmuz tarihinde piyasaya çıkacak Kore üretimi ürün olan Galaxy A8 hakkında da bilgi sahibisiniz demektir. Takip etmeyen veya etmeye fırsatı olmayanlar için biz biraz bu konuya değinelim.

            Android 5. 1 sistemine sahip, Samsung bünyesi içinde üretilen bu telefon ayrıca bu zamana kadar şirketin ürettiği en ince cep telefonu unvanını elinde taşıyor. Kamera 16 mega piksel, ön kamera ise 5 mega piksel seviyesinde. 2 gb RAM, WİFİ, 3G telefonun sayılabilecek çok sayıda özelliklerinden sadece birkaçını oluşturmaktadır. Cep telefonlarını ince, şık ve hafif olarak kullanmak isteyenler için ideal bir telefondur.

            Kaliteli telefonu bulmaktan sonraki ilk basamak olan kılıf arayışına bu telefonu elde ettikten sonra girmemiz kaçınılmazdır. Verus un tasrladığı Galaxy A8 kılıf seçenekleri , A8 in piyasaya çıkmasına az kalan şu günlerde piyasada yerini almıştır. Çok ince bir telefon olması nedeniyle ürünün kılıfı da son derece özenle hazırlanmıştır. Galaxy A8 kılıf internet üzerinden de rahatlıkla erişilebilecek bir kılıftır. Yan kapaklı, deri, gizli mıknatıslı türleri olan bir kılıf özelliğindedir.
  Verus  Samsung A8 kılıf lar diğer kılıflardan farklı olarak telefonun hassasiyeti için özenle hazırlanmış bir kılıf olarak karşımıza çıkmaktadır. Kılıf her zaman kullanılabilmesi için suya dayanıklı bir şekilde imal edilmiştir. Deri kullanmayı tercih edenler için ise deri kılıflar da piyasadaki yerlerini almıştır. Uzun bir kullanımdan sonra derinin koku yapmasından şikâyet eden insan sayısı günümüzde azımsanamayacak kadar çoktur.

            Firma tüm bunları göz önünde bulundurmuş ve kılıflar için garanti vermekten de geri durmamıştır. Çeşitli renk çeşitlerine ve desenlerine sahip bir kılıftır. Kişi kendi zevkine ve isteğine göre kılıf seçimi yapabilmektedir. Ürün piyasaya henüz çıkmamasına rağmen kılıf seçeneklerinin çok oluşu firmanın müşterisine ne kadar değer verdiğini gösteren bir durumdur. 
           Uzun süreli kullanımlar için tercih edilebilecek bir telefona yakışır, güçlü koruma sağlayan bir kılıftır. Bu ürünü satın almadan önce ürünün piyasa için daha taze oluşu birçok kişinin aklında soru işareti oluştursa da internette veya çeşitli mağaza alışverişlerinde müşteriler ürün için gereken aksesuarların piyasadaki raflarda yerini aldığını görecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder