1 Nisan 2015 Çarşamba

En İyi Galaxy Note 4 Kılıfları

Günden güne artan akıllı telefon kullanımı ile birlikte akıllı telefonların gerek korunması gerekse güzel gözükmesi için bir sürü firma telefon kapları üretmeye başladı. Birçok alışveriş sitesinde onlarca satıcının bu kılıfları sattığını siz de görmüş, akıllı telefonunuz için satın almışsınızdır. Aldığın kılıfların fiyatlarının uygun olması başlangıçta ana koşulunuz olsa da iyi bir materyalden yapılmış olması ve telefonun tasarımına zarar vermiyor olması çok önemlidir. Bizde bu yazımızda sizlere Samsung’un son amiral gemisi olarak karşımıza çıkan Galaxy Note 4 kılıf seçiminde dikkat etmeniz gereken birkaç detayı ve güzel bulduğumuz birkaç tane Galaxy Note 4 kılıfları paylaşmak istiyoruz.

Galaxy Note 4 Kılıfları Önerisi

Siz Galaxy Note 4 kılıf için hangi markayı tercih ettiniz bilmiyoruz ancak son dönemde çıkan ve oldukça ilgi gören Verus kılıfları benim oldukça ilgimi çekti. Birçok firmanın çıkardığı tek düze çeşitlerinin yanı sıra Verus kılıflarının oldukça çok çeşide sahip olduğunu ve birçok kullanıcı tarafından tercih edildiğini bu noktada belirletelim.
Piyasada birçok akıllı telefon kılıfı varken neden bu firmayı önerdiğimi de birkaç kelime ile sizlere anlatmaya çalışayım:
  • Ürün çeşitliliği
  • Tasarım olarak telefona tam oturması
  • Air Space özelliği
  • Garantili olması
  • Hızlı ulaşım


Yukarıdaki maddelerin bir çoğunu size birçok firmanın sunduğunun da farkındayım ancak benim özellikle ilgilimi çeken ve tercih etmemi sağlayan yegane unsur Air Space özelliği oldu. Bildiğiniz gibi akıllı telefonların düşmesi ve mahvolması çok sık karşılaşılan bir durum. Özellikle zarif akıllı telefonlar için bir kere düşmesi demek, telefonun neredeyse kullanılmaz hale gelmesi demek.
Air Space özelliği de bu noktada can kurtaran bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Düşme anında özellikle telefonun kenarlarından alınan darbeler cihazınıza büyük zarar verir. Aynı şekilde ekranın da yere temas etmesi ve parçalanması en sık karşılaşılan durumlardır. Verus kılıflarında gördüğüm ve çok beğendiğim Air Space özelliği ile birlikte hava yastığı baz alınarak hazırlanan tasarımları ile telefonunuzun düşme anında kırılması bu kılıflar ile oldukça zor. Ekranın ise hafif içe doğru olan tasarımı yere düşürdüğünüz cihazınızın ekranı ile yer arasında ufak bir mesafe bırakmasına, böylece ekranın darbe almamasına neden oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder