25 Mart 2015 Çarşamba

Verus Telefon Kılıfları

 Verus, iyi dijital cihazlar için gelişmiş fonksiyonel ve iyi görünümlü kılıflar üreten bir firmadır. Kore ve Küresel kullanıcılar tarafından en iyi kılıf üreten firma olarak seçilmiştir.











Verus ürünleri uzman tasarımcılar tarafından tasarlanmış ürünlerdir. Tasarımları çok şık olan bu kılıflar modaya öncülük etmektedirler. Kılıflarda kullanılan malzemeler en kaliteli ürünlerdir. Verus ürünleri kalite kontrol çalışmaları yapılarak kullanıcılara sunulmaktadır. Apple, Samsung, LG markaları için birçok farklı kılıf üretmekte ve ürettiği kılıfları geliştirmektedir.
Galaxy note edge kılıf Verus'un ürettiği kılıflardan birisidir. Bu üründe farklı renk seçenekleri kullanılarak kullanıcıların zevklerine hitap edilmiştir. Verus' un diğer ürünlerinden birisi de iphone5s kılıfı farklı seri modelleri vardır. Kılıfların renkleri de birbirinden farklıdır. Kılıflar farklı şekillerde üretilerek tüketicilerin dikkati çekilmeye çalışılmıştır. Iphone6s kılıfı fiyatı Verus sitesinde henüz belirtilmemiştir.
Verus Amerika ve Kore'nin en iyi telefon kılıfı markasıdır ve artık Türkiye’de de satışa sunulmuştur. Sektörün lider markalarından birisi olan Verus farklı tasarımları ve dizaynı ve darbe önleyici mükemmel nitelikteki materyalleri ile dikkat çekmektedir. Farklı zevklere hitap eden renkleri ve inceliği onun eşsiz güzelliğini ortaya çıkarmıştır. Kullanılan materyaller ve işçilik Verus' un diğer markalardan üstünlüğünü kanıtlamaktadır.
Verus Markası telefona zarar verebilecek her türlü etkeni düşünerek kılıf üretimini buna göre yapmıştır. Verus ürünleri veruscase.com.tr sitesinde satışa sunulmuştur. Ürünler Türkiye distribütörü garantisi altındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder