13 Ağustos 2015 Perşembe

iPHONE 6S' LERİNİZ ARTIK BİZİM KORUMAMIZ ALTINDA!

Son dönemin en çok konuşulan ve en çok sıkıntıya sokan konularından biride akıllı telefonlar. Artık hayatımızın olmazsa olmazı haline gelmiş olan bu telefonlar her anımızda en büyük yardımcımız durumunda.

            Akıllı telefon teknolojisinin bu kadar tepelere çıktığı şu zaman diliminde onların korunması da bir diğer önemli sorunu ortaya çıkarmaktadır. Gün geçtikçe estetik açıdan büyüyen ve sürekli incelen bu telefonlar görünüş olarak hepimizi sevindirse de sağlamlığı konusunda endişelere yol açmakta.
Cep telefonu tamirinde şu anda gelen her vakanın 10 da 9' u ekran veya arka kapak kırılmasıdır. Bu kırılmalar bazen küçük bir düşme ile bazense darbe alma ile oluşabilmekte. Bu kadar çok görülmesindeki ana sebep ise yeni çıkan telefonların büyük yapısı. Çoğu firmanın teknik servisi ise size bu konuda ücretli olarak hizmet vermektedir. Bu ekran veya kapak kırılması kesinlikle ve kesinlikle kullanıcı hatası olarak değerlendirilmekte ve belli başlı yüksek meblağdaki ücretler talep edilmekte.

            İşte bu sorunların en çok korkuttuğu telefonlardan biride iPhone 6s. iPhone gibi bir firmanın her telefonu ülkemizde büyük bir kullanım sayısına ulaşmış durumda. Bu son çıkan model ise oldukça yüksek bir fiyatla ülkemizde satışa sunulmakta. Bu yüksek ücretin getirdiği sıkıntılara ekran veya arka kapak darbesini eklenmemesini isteyen kullanıcılar ise artık firmamızın o özel kılıfları ile tamamen bu sorunu tarihe gömmekte.

            Verus iPhone 6s kılıf ürünlerimiz sayesinde yaşayacağınız her kazada telefonunuzu garanti altına almanız mümkün. Özellikle ekranınızda oluşacak bir hasarın ortaya çıkmamasını sadece bu kılıflar ile sağlayabilirsiniz. Kılıflarımız özel olarak iPhone 6s' in ekran ve arka kapak yapısına göre üretilmiş.

            Kılıfın iç tarafında özel malzemeler kullanılmakta ve bu sayede kılıf takılı iken herhangi bir düşme durumu gerçekleşirse oluşan darbe sıfıra indirilmekte. Aynı şey arka kapağın darbelerine göre de geçerlidir. Bu özel birinci kalite malzemelerimiz üstelik dilediğiniz zevke göre de üretilmektedir. Birbirinden renkli ve özel kullanım amaçlı kılıflarımız sayesinde hem estetik olarak hem de kullanım kolaylığı olarak rahat bir nefes alabilirsiniz.
             Sadece renkli değil gerçek deri ve sade kullanımlı kılıflarda sunmaktayız. Sadece arka kapak için veya hem arka hem ön kapak için kılıf çeşitleri de sunmaktayız. Kılıflarımızda kullanılan birinci kalite malzeme sayesinde hem telefonunuza herhangi bir zarar gelmemekte hem de kullanılan malzemelerde sağlık açısından tehlikeli ürün kullanımını ortadan kaldırarak sizin için en iyisini sağlamaktayız. VerusiPhone 6s kılıf çeşitlerimiz arasından böylelikle istediğiniz ürünü gönül rahatlığı ile seçme şansına sahip olabilirsiniz.

             Onlarca çeşidi bulunan bu kılıflarımız hem mağazalarda vitrinleri hem de internet siteleri üzerinden sayfaları renklendirmekte ve satışı yapılmaktadır. Dünyanın Güney Korenin en iyi markalarından Verus sizler için en iyisini en yüksek teknoloji ile üretmekte ve sizlere sunmakta.

             iPhone 6s telefonlarınızı oldukça uygun bir fiyata çok daha büyük sıkıntılara karşı koruma altına almanız artık bu sayede çok daha rahat olacaktır. Sizde telefonunuzda oluşacak kaza eseri sorunlara karşı birinci sınıf kılıflarımızı kullanın ve farkı zamanla anlayın. Artık yeni bir telefon alma veya kırık bir cam için yüksek fiyatları ödeme gibi dertlerinize bu sayede son verebilirsiniz.
Onlarca çeşitte olan kılıflarımız arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Oldukça uygun fiyata kalite arayışında iseniz bu ürünler tam size göre. Artık tüm akıllı telefonlarınız markamız tarafından oldukça başarılı bir koruma altında. Sizde akıllı telefonlarınızı bu sayede uzun yıllar boyu kullanabilir ve herhangi bir zarar gelmesine engel olabilirsiniz. iPhone, Samsung gibi dünyaca ünlü markalar artık bizim korumamız altında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder