25 Mart 2015 Çarşamba

Telefon Kılıfları

Hayatın vazgeçilmezleri telefonlarınız. Yeni modelleri, gelişen yeni özellikleri ile kullanıcıların gönlünü çalan akıllı telefonlara her geçen gün yenileri ekleniyor. Söz konusu telefonlar olunca en az telefonun özellikleri kadar önemli olan kılıftan bahsetmemek olmaz. Kılıftelefonu koruyucu olma özelliği yanında ayrıca estetik açısından da son derece önemlidir.
Yüzlerce lira vererek sahip olduğunuz telefonlara ne kadar özen gösterirseniz gösterin onları elinizden düşürmemeniz olanaksız öyle değil mi. Düşünün belediye otobüsündesiniz telefon elinizde mesaj yazıyorsunuz otobüs şoförü ani fren yaptı ve sendelediniz tabi üstünüze yığılanları söylemeye bile gerek yok. Böyle bir durumda telefonunuzu düşürmediyseniz şanslısınız ama bu her zaman mümkün olmaz değil mi. İşte bu tür beklenmedik kazalardan telefonlarınızı korumak için size kılıflardan bahsedeceğim.
Verus iphone 6s kılıfları bu ürün size veruscase.com.tr adresinde Türkiye’de tek olma özelliğiyle Thor Series kılıf ve Limpid Series kılıf olmak üzere iki farklı modelde satışa sunuluyor. Her iki seride sizlere sarı, kırmızı, pembe, kahverengi, beyaz, siyah, yeşil ve gri seçenekleriyle sunuluyor. Thor series orijinal bir görünümdeyken, limpid serisi biraz daha gösterişli özelliğe sahiptir.
Galaxy note edge kılıf ise kalp atışı sensörü, şok emici iç desen, katmanlı yapı, dayanıklı malzeme, air space teknik özellikleriyle sizleri memnun edecektir. Bu teknik özelliklerden birini sizlere açıklamak istiyorum. Air space özelliği katmanlı iki yapıdan oluşması sebebiyle özellikle telefon düşmelerinde köşelerden kaynaklı kırıkları önlemek amaçlanmıştır. Hava yastığı özelliğinden esinlenerek tasarlanan bu özellik sayesinde telefonunuz düşerek kırılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder