31 Mart 2016 Perşembe

En Yeni Akıllı Telefon iPhone Se

Apple son günlerin en yeni akıllı telefonunun tanıtımını tüm dünyaya yaptı. iPhone Se merakla beklenen tasarımıyla akıllı telefon piyasasına güçlü bir giriş yaptı. Küçük görünümünde devasa bir donanım barından bu yeni ürün, son zamanların akıllı telefon piyasasında parlamaya başladı.
iPhone Se donanımı ile kullanıcılara son teknoloji özellikleri sunuyor.4 inç ekran,12 mega piksel kamera, 4k video çekim özelliği,4,5 G desteği gibi performans gücü yüksek özelliklere sahip küçültülmüş bir iPhone.
Tasarımdaki farkıyla en yeni akıllı telefon iPhone Se birçok akıllı telefona tercih edileceğe benziyor. Tasarım ve donanımda sahip olduğu yenilikler iPhone Se için yeni kılıf modellerini beraberinde getiriyor.



Yeni İphone Yeni Kılıf

Bir iPhone her zaman özel bir kılıfı hak eder. iPhone Se ise en özel kılıflarla birlikte kullanılacak bir iPhone. Piyasanın en yenisi ve İphone Se için yeni kılıf tasarımları geliştirilmiş. iPhone Se’nin performansını koruyacak ve tasarımını tamamlayacak özel kılıflar bol seçenek alternatifi ile piyasaya iPhone Se ile birlikte çıkıyor.
Çeşitli özelliklere sahip olan iPhone Se kılıfları farklı tarzlara hitap ediyor. iPhone Se’nin yenilikçi tavrına eşlik eden iPhone Se kılıfları yeni iPhone yeni kılıf diyenler için ideal. Özenle dizayn edilmiş iPhone Se’lerinize uygun farklı çeşitlerde kılıflar bulabilirsiniz.
Yeniliğin hazzını yaşayacağınız iPhone Se kılıfları tarzları ile sizi etkileyecek. Spor, ciddi, şık yâda eğlenceli siz nasıl istiyorsanız, tercihinizi yapabileceğiniz birçok alternatif kılıf çeşidi var. Yeniliğin ve modernliğin konuştuğu tasarımlar arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz
.
iPhone Se Kılıf Modelleri

iPhone kullanmak tarz işidir. Kendine has bir tarzı olan bu serinin en yeni üyesi için kendi tarzınızı yaratacağınız kılıf modellerini seçebilirsiniz. iPhone Se kılıfları ile en yeni modelleriyle size geniş bir seçenek ağı sunuyor.
iPhone Se kılıf modelleri iki temelde iki çeşit olarak size sunulur:

·         Deri Kılıf Modeli

·         Arka Kapak Modeli

Bu iki başlık altında ise çok fazla seçeneğiniz var. Şeffaf kılıf, cüzdan kılıf, silikon kılıf, polikarbon kılıf yâda metal-alüminyum kılıflardan istediğinizi seçebilirsiniz.
Farklı tasarımlar ve farklı tarzlar, seçim sizin, size en yakışanı bulacağınıza şüphe yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder