14 Eylül 2015 Pazartesi

Verus ile Samsung S6 Edge Plus Yıllar Sonra Sağlam Kalsın

TELEFONUNUZ YILLAR SONRADA SAĞLAM KALSIN

            Hepimizin bildiği gibi ciddi miktarlarda paralar ödeyerek aldığımız telefonlarımızı korumak ve daha uzun süreli kullanmak, darbe veya da ekranını çizecek herhangi bir olumsuz durumlardan uzak tutmak amacı ile çeşitli kılıflar kullanabilirsiniz. Kılıf rengi ve stili tamamen sizin zevklerinize kalmış bir durumdur. Dilerseniz sevgilinize ya da ailenizden birine resimli kılıflar yaptırarak onları mutlu edebilirsiniz.

            Yeni modern telefonların kılıfları da hayliyle modern oluyor. Bu kılıflar daha hafif daha estetik ve daha farklı amaçlar içinde kullanımlar sağlayabiliyorlar. Kılıfların içinde ehliyet, nüfus cüzdanı, kredi kartları ve paranızı koyabileceğiniz bölmelerde mevcut hale gelmiştir. Aynı bir cüzdan görevi de yapmaktadır. Bu tarz kılıf alan kişiler yanlarında ek bir cüzdan taşımıyorlar. Cüzdanı ve telefonu kaybetme korkusu olan biri için iki tane eşyasının kaybolmaması için çaba sarf etmektedir. Bunun yerine bu kılıfları kullanarak tek bir eşyasına adapte olarak eşyasını kaybetmek artık daha zor olacaktır.

            Örneğin 2000-2300 TL civarlarındaki S6 Edge Plus telefon alan bir kişi telefonun kırılmaması, ekranın çizilmemesi, telefonunun ömrünü uzatmak için kullanacağı marka Samsung S6 Edge Plus Kılıf olmalıdır. Ya da Samsung S6 Edge Plus Kapak ‘da kullanılabilir. İstenilen renk ve tasarımlarda bu kılıfları bulmak mümkündür. Çok geniş ürün yelpazesi olduğu için her türlü müşterinin zevkine hitap eden tasarımlardır. Bu kılıf samsung un orijinal kılıfı olduğu için bu kılıflar daha dayanıklıdır.

            Diğer markaların aynı telefon için çıkardığı kılıflar daha ucuzdur ve orijinal kılıflara göre daha dayanıksızdır. Birden fazla marka bu telefon için kılıf çıkardığından dolayı orijinal markası hariç bütün kılıf markaları rekabete girerek fiyatları düşürüyor insanlar ise ucuz olan bu kılıfları görüp kendilerince kara geçmiş sanmaktadır. Oysaki diğer markalar rekabete girdiğinde ürünün kalitesi kullanım rahatlığı ve diğer orijinal kılıfın özelliklerinden uzak kalabiliyorlar. Bu yüzdende kılıfı kullanıma başladıklarından itibaren herhangi bir düşme ya da ezilme vakasında kılıflar dayanıksız ve kalitesiz olduğu için telefonun ömrü daha çabuk doluyor.

            Kılıfın kalitesiz oluşundan dolayı telefon düştüğünde kırılabilir. Kırılma sonucu yüksek modern özellikteki telefonların orijinal camı neredeyse sıfır fiyatının yarısı kadardır tabi orijinal camlarının yerine orijinal olmayan yan sanayi ürünleri de 150 -250 TL arasında taktırılabiliyor. Ancak orijinal camdan daha kalitesiz olduğu için bir dahaki anı bir darbede o ekran camı da aniden kırılabilir. Ama bunun yerine baştan itibaren orijinal kılıf kullansalar idi bu olayların hiçbiri başlarına gelmeyecek olurdu. Samsung S6 Edge Plus Kılıf ön kapaklı olduğundan bazı kişiler ön kapaklı kılıf kullanmayı sevmediğinden dolayı Samsung S6 Edge Plus Kapak alıp ekranına ise kırılmayan camdan jelatin taktırdıklarında taktırılan cam ön kapaklı kılıflar kadar dayanıklı oluyorlar. Her zaman orijinal ürünler kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz ucuz aldığınız ürünler sonradan başınıza iş açabilir.

Kılıf Özellikleri

· Telefonunuzu ani darbelerden korur
· Şık bir görünüme kavuşturur.
· Kılıfı aynı zamanda cüzdan olarak da kullanıma açıktır.
· Suni deriden yapıldığı için elde kullanırken terletme yapıp telefonu elinizden kaydırmaz.
· Telefonunuzun arka kamerasının çizilmesini ve ön kamerasının çizilmesini önler.

· Telefonunuza arkadan gelebilecek karşı darbelere korur.
· Daha havalı bir görünüme kavuşturur.
· Kullanım için gayet düzgündür eli terletmez ve telefonu elinizden kaydırmaz
· Bu kılıf arka kapak kılıf olduğundan sadece telefonun arka kasasını korur ön tarafını ise kırılmaz cam jelatin taktırarak ön camını da bu yolla koruyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder